این درخت وحشی به صورت خودرو در مناطق کوهستانی در کنار رودخانه و جاهای مرطوب می روید و در اوایل بهار برگ می دهد، در اواخر اردیبهشت گل می دهد و گل های آن تا اول خرداد بر سر شاخ های درخت می ماند و میوه آن در مرحله اول رشد به رنگ صورتی کم رنگ است و این میوه در اواخر مرداد تغییر رنگ می دهد و به رنگ قرمز مایل به آلبالویی پیدا می کند و در اوایل شهریور باز رنگ عوض می کند و این مرتبه به رنگ سیاه می شود.
هر دانه میوه داری دو الی سه هسته کوچک بیضی شکل در داخل میوه می باشد. این میوه ها بسیار پر آب بوده و در اواخر مهرماه قابل برداشت و آماده مصرف می شوند.
خواص درمانی زرشک کوهی
سابقه مصرف زرشک به دوره های گذشته میرسد، و به منظور درمان طاعون و بیماریهای خونی، سل، بیاشتهایی، بیماریهای کلیوی، رماتیسم، زخمها و جراحتها به کار میبردند.
[ بازدید : 633 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]
ادامه مطلب